Generalul situaţiilor de urgenţă

„Am mâncat conserve pe digurile din judeţ, am mâncat covrigi la Tecuci şi am băut bere la Washington, împreună cu Viorel. Viaţa este complexă”, spune Mihai Capră, fostul prefect al judeţului Galaţi, la momentul pensionării generalului Viorel Zaharia. Timp de 10 ani, a condus Grupul de Pompieri şi Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Gălăţenii de rând l-au remarcat la inundaţiile care au încercat, în mai multe rânduri, oraşul şi judeţul Galaţi. Inundaţii la care a stat tot timpul pe teren, cot la cot cu camarazii săi sau civilii care doreau să dea o mână de ajutor.

În 2010, a fost trecut în rezervă, odată cu împlinirea vârstei de pensionare (55 de ani). Nu împlinise însă şi vârsta la care să stea deoparte, aşa că s-a angajat mai întâi ca şef Serviciu pentru Situaţii de Urgenţă „ArcelorMittal” S.A.Galaţi în cadrul S.C. Compania Stingeri şi Intervenţii S.A. Bucureşti. În prezent este director executiv pentru zona Moldova la S.C. Compania Stingeri şi Intervenţii S.A. Bucureşti.

În prezent, la 57 de ani, consideră că încă mai are multe de spus şi că poate contribui la dezvoltarea oraşului. Aşa că s-a înscris în cursa pentru un loc în consiliul local. Şi a decis să fie alături de mine, în lupta pentru primărie, motiv pentru care îi mulţumesc.

Un gând despre „Generalul situaţiilor de urgenţă

Lasă un comentariu