Galatenii merita o altfel de campanie, cu altfel de politicieni care sa fie capabili sa faca o altfel de politica

Cu totii am observat aparitia in spatiul public a unor bannere sau corturi care poarta insemnele unor formatiuni politice si contin imagini cu politicienii care si-au manifestat deschis intentia de a participa la competitia electorala.

Dupa cum stiti, noua lege electorala interzice orice forma de publicitate outdoor (exceptie facand avizierele electorale) si a fost conceputa tocmai pentru a limita astfel de derapaje, pentru a feri cetatenii de excesele politicului.

In mod evident, bannerele si corturile despre care vorbim, reprezinta materiale electorale, chiar daca pe ele nu apare decat o sigla de partid si lipseste indemnul „Votati cu…”.

Am inteles ca multi galateni sunt nemultumiti, ba chiar se simt agresati de acest mod de a face campanie electorala.

Se pare ca, politicienii care au apelat la astfel de metode, au gasit si de data aceasta o portita si au reusit sa incalce legea fara sa para ca o fac.

Nu o sa ma pierd intr-o discutie sterila despre cat de mult sau cat de putin incalca legea astfel de materiale electorale, pentru ca, daca derapajul legal nu este foarte evident, cel moral deja a starnit indignarea galatenilor.

Cred ca galatenii s-au saturat de aceiasi politicieni, care incearca sa-i agreseze cu aceleasi vechi metehne. Si mai cred ca galatenii merita un alt mod de a face campanie, in care politicienii sa vina cu proiecte, cu o echipa mai mult profesionista decat politica si mai ales cu solutii.

Consider ca, politica facuta la cort sau din cort ca si bannerele imense cu pretentii de icoane electorale, reprezinta un mod depasit de a face politica, iar politicienii care inca mai apeleaza la astfel de metode dau dovada de dispret fata de alegatori.

Eu le promit galatenilor ca nu voi apela la astfel de metode si ca voi incerca sa le castig votul convingandu-i cu solutiile, proiectele si valoarea oamenilor pe care mi-am propus sa-i aduc sa administreze Galatiul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s