Minciuni electorale.

”Mai multă grijă pentru cei aflați în nevoie.

Ce vrem să facem?

Venim în sprijinul vârstnicilor și al familiilor de pensionari punând în aplicare un sistem de compensare a energiei termice.

Cum vrem să facem?

Până la 1 noiembrie 2012 va fi schimbat sistemul de subvenție a prețului la energie termică, cu compensarea până la 100% a facturilor pentru persoanele vârstnice sau aflate în dificultate, în vederea creării posibilității rebranșării acestora la sistemul de alimentare centralizat.

De ce vrem să facem asta?

Pentru că nu putem să acceptăm ca, după o viață de muncă, părinții și bunicii noștri să stea iarna în frig deoarece nu își permit să plătească încălzirea.”

Fragmentul de mai sus este extras din pliantul ”Gălățeni, meritați mai mult!” cu care și-a făcut în 2012 campanie electorală Marius Stan. Acum, după doi ani și jumătate, se dovedește că nu au fost decât minciuni: persoanele vârstnice sau aflate în dificultate nu achită la căldură facturi compensate până la 100% iar în frig stau inclusiv cei care își achită la zi întreținerea, nu doar ”părinții și bunicii care nu își permit să plătească încălzirea” pe care acum îi alintă cu apelativul ”rău-platnici”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s