Clarificări privind situaţia de la clubul de fotbal Oţelul

Mă bucur că situaţia de la Oţelul s-a detensionat, cel puţin în privinţa antrenorului. Salut iniţiativa fostului preşedinte, Marius Stan, de a se face lumină în ceea ce priveşte banii clubului. Alături de întrebarea pe care i-a adresat-o lui Dan Grigore Adamescu – „unde sunt 4 milioane de euro din conturile clubului Oţelul”? cred că ar mai trebui formulate câteva.

Astfel, conform datelor prezentate de Ministerul de Finanţe, clubul Oţelul a încheiat anul 2011 cu un profit de doar 1.373.334 lei (puţin peste 300.000 de euro)! Este anul în care gruparea gălăţeană a câştigat campionatul şi avea să primească 18,3 milioane de euro din partea UEFA Champions League.

Aşadar, unde sunt banii din Champions League, domnule Marius Stan? Cum a ajuns un club în conturile căruia au intrat milioane de euro să mai aibă la sfârşitul anului doar 300.000 de euro?

În acelaşi an 2011, în februarie, FC Oţelul Galaţi inaugura Baza Sportivă pentru Copii şi Juniori “Zoltan David”, vechea bază “Ancora”. În luna iulie, această bază a fost vândută către Centrul pentru Servicii de Radiocomunicaţii SRL Bucureşti, firmă unde, conform presei, au fost implicaţi Bogdan Chirieac şi omul de afaceri Radu Călin. De ce a fost vândută fosta bază Ancora în timp ce eraţi preşedinte la Oţelul, domnule Marius Stan?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s