Minciunile lui Marius Stan legate de Oţelul încep să iasă la suprafaţă

În urma participării în grupele Champions League, 18,4 milioane de euro au intrat în vistieria clubului FC Oţelul Galaţi în sezonul trecut. Astfel, a devenit cel mai bogat club din Galaţi şi printre cele mai bogate din ţară.

Referitor la banii încasaţi de la UEFA, Marius Stan a afirmat în permanenţă că aceştia sunt în conturi, deşi acţionarii îl acuzau că i-a cheltuit. Din datele publicate de Ministerul Finanţelor reiese însă că Oţelul a încheiat anul 2011, an în care a participat în grupele Champions League, cu un profit de doar 300.000 de euro. Mai exact, 1.373.334 lei.

Profitul în urma participării în Champions League este chiar mai mic decât cel obţinut într-un sezon normal: în 2008 clubul încheia anul cu un plus de 1.445.815 lei. Aşadar, dacă la sfârşitul lui 2011, an în care s-au încasat milioane din Champions League, clubul a avut un profit de doar 300.000 de euro, îl invit pe Marius Stan să explice detaliat: ce s-a întâmplat cu banii din Champions League? Cât mai avea clubul în conturi în momentul vânzării lui către actualul investitor? Înaintea cedării lui de către combinat, Stan susţinea că „acest club va fi privatizat cu adevărat, va fi preluat de investitori hotărâţi sa-l dezvolte”. Care au fost clauzele legate de dezvoltarea clubului şi care a fost nivelul investiţiilor pe care s-a angajat să le facă noul patron?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s