Antoneta Gafiţuc: sfetnicul asociaţiilor de proprietari

A devenit cunoscută gălăţenilor mai ales în ultimii doi ani, de când este prim-vicepreşedinte al Federaţiei Judeţene a Asociaţiilor de Proprietari. Calitate în care s-a bătut pentru drepturile oamenilor simpli. A fost prima care a reuşit să îngenuncheze unul dintre furnizori: „Apaterm – învinsă în premieră de o asociaţie de proprietari din Galaţi”.

De nouă ani, reprezintă în litigii toate parohiile din Galaţi şi Brăila, precum şi Episcopia „Dunării de Jos” sau Seminarul Teoşogic Sf. Apostol Andrei. Este avocat şi mediator şi are un master în „Medierea conflictelor în drept”. Mă susţine pe drumul către fotoliul de primar şi candidează, la rândul ei, pentru un post de consilier local independent. Din această calitate doreşte să pună la punct un parteneriat între Federaţia Asociaţiilor de Proprietari şi Primăria Galaţi, pentru eliminarea divergenţelor dintre asociaţii şi primărie şi rezolvarea optimă a problemelor cu care se confruntă asociaţiile de proprietari.

3 gânduri despre „Antoneta Gafiţuc: sfetnicul asociaţiilor de proprietari

  1. Asta-i prietena ta speciala care stie de unde se iau bani buni…de la biserica ,ca si tu stii de unde sa iei voturile… de la biserica.Dar beleaua asta ce credeti ca facea la Padova…?se ducea la biserica ? NENOROCITILOR !!!!!!!!!!
    IAR TU ,,,LEPRACENCO TE DAI INDEPENDENT SI DUPA ALEGERI TE DUCI INAPOI LA PARTID CACI SINGUR NU VALOREZI NICI CAT O CEAPA DEGERATA !

  2. Off.. ce cunoscatori sunt sunt toti… Pana la proba contrarie as putea sa spun si eu orice despre tine!! Nu aruncati cu noroi inainte sa cunoasteti un om

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s