Florentina Iugan: profesoara de verticalitate

În 2010, demisiona din funcţia de arhitect şef al Municipiului Galaţi, funcţie pe care o câştigase în urma unui concurs, cu un an şi jumătate în urmă. „Florentina Iugan a preferat să rămână un om corect până la capăt, să nu facă anumite jocuri şi nu a cedat anumitor presiuni, nu a răspuns la anumite telefoane şi nu a făcut compromisuri, preferând să doarmă liniştită şi să aibă conştiinţa împăcată. Pentru toate acestea, respectele mele, Florentina Iugan. Un om care poate a mai şi greşit, poate că nu întotdeauna a reuşit să fie comunicativă, dar care a încercat să se lupte cu sistemul. Pe care, din păcate, nu a reuşit să îl învingă. Iar să te lupţi cu multe când câştigi pe luna 18 milioane de lei vechi, având o responsabilitate atât de mare, nu este corect” scria, la momentul demisiei, jurnalista Magda Condos, în articolul „Demisie bombă din Primăria Galaţi! Arhitecta şefă Florentina Iugan a preferat să îşi păstreze onoarea şi coloana verticală!”.

Dupa ce s-a întors la Bucuresti, în 2010, şi-a redeschis biroul de arhitectură şi şi-a înfiinţat propria firmă de consultanţă pentru accesare fonduri comunitare, promovare imobiliară şi management de proiect

Florentina a absolvit, în 1999, Institutul de Arhitectură „Ion Mincu” din Bucureşti, unde a şi predat apoi, timp de opt ani, ca preparator şi asistent universitar. A terminat două mastere internaţionale, din care unul la Universitatea Erasmus din Rotterdam.

Am fost alături de ea în lupta cu mafia din urbanism. Este alături de mine în lupta pentru fotoliul de primar. Şi-i mulţumesc!

4 gânduri despre „Florentina Iugan: profesoara de verticalitate

    • atributiile depline a domnului Ciumacenco nu au fost depline. nu va mai luati asa dupa tot ce zboara, caci nu se mananca. si florentina iugan a demisionat pentru ca a pus talpa celor care vroiau in continuare mai multe garaje, contructii parazitare s.a.m.d. a fost primul arhitect care a vrut intradevar schimbarea orasului.

      • Doamna Iugan a lasat o amenda lu’ Moshu’ de 5.000 lei ca nu ia lasat pe cei de la Disciplina in constructii sa intre in Primarie, dand ordine gardienilor publici din paza. UN MODEL, sa moara mama !………

  1. 1.TEXT AGRAMAT
    2.Daca Florentina Iugan e „profesoara de vereticalitate”, atunci dumneata ești Mos Crăciun! Numai bate campii e ridicol!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s