Avocatul mediului sănătos

„Sunt o persoană modestă, toată viaţa am stat în banca mea. M-am săturat să tot stau deoparte, să decidă prost alţii pentru mine şi pentru copilul meu. Este motivul pentru care am hotărât să mă implic într-un proiect independent”, mi-a spus Mădălina Leonte. Nu candidează la Consiliul Local, este doar una din persoanele care au decis să mă sprijine public.
În prezent are propriul cabinet individual de avocatură. Cariera ei a fost însă tot timpul strâns legată de proiecte legate de protecţia mediului înconjurător. Din 1996, este membru fondator al Centrului de Consultanţă Ecologică Galaţi; totodată, a fost consultant în programul EPTISA , dezvoltat de Ministerul Apelor şi Protecţiei Mediului.

2 gânduri despre „Avocatul mediului sănătos

  1. Felicitari Madalina si te apreciez in tot ceea ce faci !
    Cu multa tinerete, entuziasm si putere de munca ,poate reusim sa schimbam ceva in orasul nostru. Pentru noi si pentru viitorul copiilor nostri, parca meritam ceva mai mult. Nu ?
    Daca va pot fi de folos cu ceva in acest proiect, va stau la dispozitie !

    • Toţi cei care doresc să se implice sunt bineveniţi. Propunerile le aştept pe mailul nicusorciumacenco@gmail.com. Cei care vor să se întâlnească cu mine o pot face dimineaţa, între 9 şi 11 (luni, miercuri, vineri) sau seara, între 16 şi 18 (marţea şi joia) la sediul de campanie de pe strada Brăilei nr 134A, în Ţiglina II, lângă Liceul Pedagogic (sediul Orange)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s