Un sprijin cu care mă mândresc: Radu Oprea!

Unul dintre primii oameni care a ţinut să fie alături de mine în demersul independent este Radu Oprea, preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud – Est. Radu crede că poate schimba lucrurile din postura de consilier local independent şi sper din tot sufletul să ocupe acest loc, pentru că îl merită cu prisosinţă. E genul de persoană care are atât de multe calităţi încât e greu să-i nominalizezi una. I-am admirat seriozitatea plus tenacitatea cu care şi-a tratat proiectele plus faptul că a ţinut, în permanenţă, să facă şi ceva pentru oraşul în care s-a format. Are cuvântul Radu Oprea:

„Incepand de astazi, ma inscriu intr-o lupta electorala grea dar deosebit de onoranta. Doresc sa aduc in Consiliul Local Galati un spirit de initiativa mai dezvoltat, creativitate in identificarea si implementarea de solutii la problemele cu care se confrunta orasul, mai mult respect pentru cetateni si un stil de lucru constructiv, bazat pe folosirea cu eficienta maxima a banilor publici.

Mi-am finalizat studiile de licenta si doctorat la Universitatea Dunarea de Jos din Galati si timp de doi ani am facut un Masterat in Politici Publice la Universitatea Pepperdine din Los Angeles. Tot atunci, am lucrat la Cabinetul Primarului din Los Angeles, Antonio Villaraigosa, si pe urma la o firma de consultanta unde ofeream solutii privind dezvoltarea serviciilor publice din orase si regiuni din California. Anul trecut am lucrat timp de 4 luni pentru o organizatie din Atlanta, care promoveaza etica in administratia publica. Doresc sa pun in practica experienta americana in Galati, pentru a contribui la dezvoltarea acestui oras si la ridicarea nivelului economic si social.

Imi voi baza programul electoral pe doua directii mari de actiune: dezvoltarea economica a Municipiului Galati si eficientizarea relatiei cu cetateanul. De ce aceste doua domenii? Pentru a fi eficient si pentru a-mi folosi experienta. Ca Presedinte al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud – Est, cunosc problemele cu care se confrunta firmele din zona, discut solutii cu colegii mei si ne dorim o viziune privind activitatea economica. Dezvoltarea relatiei cu cetateanul este o pasiune de-a mea. Pentru ca agenda institutiilor publice sa corespunda cu cea a cetateanului, am fondat Metoda SMART de Politici Publice ca un mijloc constructiv prin care omul de rand sa aiba un cuvant de spus in administratie.

Voi candida la alegerile din 10 iunie alaturi de candidatul independent la Primaria Galati, Nicusor Ciumacenco. L-am cunoscut pe Nicu in urma cu doi ani si am avut de multe ori discutii privind activitatea tinerilor intreprinzatori din Galati si modalitatile mai eficiente de realizare a politicilor publice locale. Tot Nicu a contribuit la realizarea primelor povesti de succes de implicare civica, in contextul Metodei SMART de Politici Publice. Este tanar, are deja experienta in administratia locala, stie sa lucreze cu partidele politice si a demonstrat in mandatul de viceprimar o conduita etica greu de gasit in administratia romaneasca.

Am nevoie si de sprijin in aceasta incercare. Primul pas il constituie strangerea celor 3000 – 5000 de semnaturi, fara de care galatenii nu vor putea pune stampila de vot pe numele meu.  Orice galatean care doreste sa ma ajute in campanie, poate sa ma contacteze la email roprea2000@gmail.com sau sa faca download formularului de semnaturi si sa mi-l trimita completat la adresa str. Brăilei nr 134A, parter, lângă Magazinul Orange din Ţiglina II, (lângă Liceul Pedagogic). Programul este 9.00 – 11.00 (luni, miercuri, vineri) şi 16.00 – 18.00 (marţi şi joi) (multumesc!).”

(material postat pe pagina personală de blog: http://raduoprea.eu)

3 gânduri despre „Un sprijin cu care mă mândresc: Radu Oprea!

  1. Noi NU ! Invatacelul lui Dinu Gandu, care prin procedee de lingere a luat o bursa uriasa de la stat ca sa invete in America, fost angajat la stat o perioada dupa care scuipat din sanul PDL, urla acum pe la televiziune ca nu are de munca… Vrea munca tot pe banii nostri, clar NU

  2. Felicitari! Radu Oprea este o revelatie in administratie si, pana la urma, in mediul politic romanesc. Sa speram ca si constientizeaza pozitia pe care si-a asumat-o si ca va demonstra ca tot ce stie nu e doar un basm, ci poate deveni realitate. Fii puternic, Radu! Avem nevoie de tine! Nu lasa hienele sa te ingenuncheze, in fel si chip! Bine ai revenit… ACASA! 🙂

  3. Stimate „Vsjns” (numele este demn de comentariul facut), Radu a castigat bursa dupa un consurs foarte serios, in PDL nu a fost niciodata iar loc de munca a avut mereu, la televiziune striga incompetenta sistemului public, probabil daca ai avea putina minte ai fi inteles de ce a fost chemat. Pe banii tai nu vad cum ar putea munci el, probabil tu nu-ti permiti nici pentru tine sa muncesti, pe viitor daca ai ceva de comentat si crezi in ceea ce spui, posteaza-ti cu mandrie numele nu poate fi la fel de urat ca intentia cu care ai postat comentariul de mai sus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s