Scenarita, ca sport local

Tot felul de zvonuri alimentează, de mai mult timp, piaţa media gălăţeană: că aş fi pupat inelul PD-L şi că voi fi candidatul lor la primărie; că aş merge în tandem, ca independent, cu Doruleţ Resmeriţă, acesta din urmă la şefia CJ (după ce, cu câteva săptămâni înainte, eram dat ca „sigur” în tandem cu Eugen Chebac, de această dată pe listele UNPR). În ritmul acesta, în câteva zile voi fi combinat (nesiderurgic) cu mai toţi politicienii gălăţeni (chiar aşa, cum de nu s-a luat în calcul şi tandemul Nicuşor Ciumacenco – Eugen Durbacă?! 🙂

De ce nu-mi anunţ candidatura? De ce sunt nehotărât?, se întreabă, mulţi. Abia am ieşit din iarnă iar cicatricile se văd pe obrazul Galaţiului. Mai e timp până la alegeri, dar gropile sau mizeria nu mai pot aştepta. Iar gălăţenii m-au votat, în urmă cu patru ani, să fac treabă, nu politică.

Faptul că se fac atâtea speculaţii pe seama mea înseamnă că aş avea sprijinul unui număr important de gălăţeni, care m-ar vota. De un lucru sunt sigur: dacă aş candida, aş obţine cu uşurinţă cel puţin un nou mandat de consilier local, ca independent. Semn că nu am trecut degeaba prin administraţia locală. Câţi din colegii mei consilieri ar reuşi acelaşi lucru?

Pe final, şi o nedumerire: de ce nu mă ia nimeni în calcul la şefia Consiliului Judeţului, ca independent?

6 gânduri despre „Scenarita, ca sport local

  1. Bun articol, un raspuns ferm, impotriva tuturor zvonurilor ce planau in oras, referitor la candidatura dvs. Populatia trebuie sa stie ca pastilele aruncate de presa sunt doar pentru senzational si sa se vanda hartia bine, tin minte ca atunci cand s-au lansat zvonurile despre moartea primarului Nicolae, presa locala, dar si cea centrala au spart topurile 🙂 Succes in continuare si vad ca sunteti singurul care a spus ca : „oamenii m-au votat sa fac treaba nu politica” !

    • Baietas !!! te joci in continuare cu focul completindu- ti mutrita cu stema MUNICIPIULUI GALATI si crezi ca pupind temeinic nu poti pati nimic.
      Ca sa – ti dovedesc ca te inseli , considera aceasta postare ULTIMUL AVERTISMENT.

  2. Parca putina modestie v-ar sta mai bine . Nu v-a votat nici un galatean.
    Daca va referiti la calitatea de consilier , ati iesit la gramada pe o lista, trecuti la bunul plac sau interes al sefului de partid. Daca va referiti la cea de viceprimar, tot asa ,doar ca intre consilieri.Cit priveste aprecierea galatenilor , numai eu va pot spune doua nume , colegi de PSD cu suficienta notorietate si imagine publica, cit sa obtina loc in consiliu ,desi in principiu sunt impotriva independentilor.

  3. Domnu Vice’ functia ce vremelnic o detineti nu este rodul vreunui vot de urna a populatiei. Opriti va rog actiunea de prostit prostii. Ati fost ales pe o lista de consilieri laolalta cu multi altii , si dupa cheful sefului de partid , fara merite evidente ,iar pentru candidatura la viceprimar , dintre consilieri , numai primarul si inca , citiva (nu spui cine persoane importante ) , stiu cit s-au chinuit sa-ti indeparteze contracandidatii creind nemultumire si ura. Cit priveste scenarita , ti-am putut remarca puritatea cristalina astazi in articolul din „Ne pasa de Galati ” a amicului si camaradului Rasmerita. Da’ onoarea…….cit e onoarea………..cit mai e onoarea ? Daca mai e !!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s