Ultimul magazin de coşmaruri

„Primăria Galaţi pierde lupta cu etnobotanicele” titra, în urmă cu exact un an, Adevărul de seară din Galaţi. Atunci, din cele 26 de magazine de profil, reuşisem să închidem doar patru. Pentru a le putea închide, am iniţiat o Hotărâre de Consiliu Local ce interzicea acest tip de activitate pe raza municipiului Galaţi.

Cum arată lucrurile un an mai târziu? Din 28 de magazine, a mai rămas doar unul, şi acela mai tot timpul închis, de teama controalelor. Problema a fost rezolvată în proporţie de 96%. Matematic, stăm bine. Uman, faptul că mai există chiar şi un singur focar nu mă poate mulţumi. Oricum, consider că este doar o chestiune de timp până când şi acesta va avea soarta celorlalte.

Nu trebuie uitat faptul că, în urma consumului unor astfel de substanţe, o sută de gălăţeni au ajuns la Spitalul de Urgenţă, doar în 2010, înainte ca legislaţia să ne permită să le blocăm activitatea.

Un lucru mă bucură: faptul că , după luni de luptă, am devenit coşmarul „Magazinelor de Vise”. Le mulţumesc celor care au fost alături de Primărie, în primul rând celor din Poliţie şi de la Garda Financiară.

9 gânduri despre „Ultimul magazin de coşmaruri

  1. D-l viceprimar nu pot decat sa va felicit,va spun ca aceste magazine au disparut dupa cum bine zice-ti,dar chiar aseara am vorbit cu un pacient care a marturisit ca si-a cumparat etnobotanice de la un magazin sex-shop.Cred ca ar trebui intesificate controalelesi la aceste magazine ca sa starpin „gunoaiele” care ne fac rau.Succes pe viitor cu stima, Florin.

  2. bravo pentru reusita ….dar va rog aveti in vedere si sex shop si tigara electonica ..raul trebuie taiat de la radacina. cel mai bine nu mai dati autorizatie. decit sa tratam mai bine prevenim.

  3. Tin sa va spun ca mai sunt inca 3, ascunse sub denumirea de Sex Shop si care au acelasi patron. Daca sunteti interesat sa aflati locatia lor, vi le pot spune intr-un e-mail.

  4. Pastratii de prieteni , ca asa cum s-a dus morfina , se duce si xilina si n-o sa mai aveti cu ce sa scoateti o amarata de masea.
    Si se mai termina si mandatul de viceprimar ,puturos.

  5. felicitari domnule Ciumacenco si asta da dovada ca daca lupti pentru un scop ai si reusitele dorite….inca odata felicitari si tineti-o tot asa!

  6. Credeti-ma ca nu s-au inchis. Acum sunt sex-shop-uri. La Ultimul Leu e trafic intens. Masini scumpe, una dupa alta, stau la coada la spice. Plus cei ce parcheaza pe banda 3. Oare copilul meu va avea parte de asemenea oroare? Pe cand un sistem de supraveghere video prin oras pentru prevenirea infractiunilor?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s